zondag 27 februari 2011

Award

                                

Ik kreeg van Jenny  http://zussieskledingvoorboys.blogspot.com/ en Marlies http://marlieskemaakt.blogspot.com/ een Award.
Jenny gaf als reden: Mariette van http://kledingjetje.blogspot.com/ die ondanks dat ze zelf twee zonen heeft toch prachtige meisjes creaties maakt.
Dank je wel Jenny. Leuk om te horen van iemand waarvan ik vind dat die zo'n leuke kleding maakt voor haar kleindochters. Het is telkens een genot om te zien  wat ze weer in elkaar heeft gezet. Het is stuk voor stuk prachtig.

Marlies gaf als reden: Mariëtte maakt zulke mooie zwierige jurken, echt totaal mijn smaak, heb haar nog nooit iets zien maken waarbij ik dacht hmmm, alles tot in de puntjes afgewerkt en niet te flauw om haar kunde te delen, door haar hulp heb ik afgelopen jaar de Marieke voor Isa weten te maken waarmee ik nog steeds erg blij ben.
Dank je wel Marlies. Het is leuk om te horen als je iemand anders kunt helpen en dat die persoon er dan zo blij mee is. Maar als ik dan kijk op haar blog maakt ze verschrikkelijke leuke dingen. Zoals de Bella jurk! Jeetje wat moet je daar volgens mij een geduld mee hebben. Heel mooi! En die Monny jurk, prachtig.Als je een award hebt ontvangen, moet je wel een aantal 'spelregels' volgen. Deze zijn de volgende:


1. Als je deze award krijgt maak je een verwijzing naar het blog of de persoon die je deze award gaf. (dat heb ik gedaan)

2. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.

3. Laat een berichtje achter op deze blogs en vertel hen dat ze de award gewonnen hebben.

4. Het is vooral de bedoeling dat er aandacht wordt gegeven aan beginnende of nog niet zo'n bekende blogs.

Ik vond het een moeilijke keuze en heb daar lang over nagedacht, maar de eerste award geef ik aan:

1.  Nathalie http://droomjurken.blogspot.com/ Zij maakt zulke leuke kleding, net als afgelopen week die Elodie. Een echte prinsessenjurk. Prachtig! En dan die tassen, heel mooi gemaakt.

De tweede geef ik aan:

2.  Saskia http://zomaareen.blogspot.com/  Daar word je telkens vrolijk van als je ziet wat zij voor haar zoon maakt. Ik dacht dat er niet zo veel leuke jongensstoffen waren, maar zij maakt er telkens weer iets leuks van. En Danique dat is gewoon zo'n leuke stoere meid om te zien, die staat ook echt alles.

De derde geef ik aan:

3. Andrea  http://andreaschakel.blogspot.com/  Zij maakt ook zulke fantastische dingetjes. Zulke leuke jurkjes, zoals die ABC 118! En dan de borduurtjes om niet te vergeten. Heel erg knap dat iemand dat kan.

Allemaal gefeliciteerd met jullie award!

1 opmerking:

 1. Hoi hoi
  Bedankt voor je award!
  Leuk om gewaardeerd te worden!
  Ik vind jou ABC met vestje ook erg leuk
  Het is zo'n gaaf patroon om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen