zondag 4 december 2011

Marieke Farbenmix


Deze week de Marieke afgemaakt. De eerste was al een tijdje klaar, maar ik kreeg deze met het donkere weer gewoon niet mooi op de foto qua kleur. Dat is nu wel gelukt. 
Persoonlijk vind ik de rechtse toch niet zo mooi als ik gedacht had dat ie zou worden. Ten eerste moet je een beetje opletten met de geborduurde bloemen. Met de bandjes zijn ze wat lastig te vouwen. Ten tweede lopen de roosjes allemaal op een rij en niet door elkaar. Dat had ik wat mooier gevonden. Op zich is het toch wel een leuke jurk, misschien ben ik te precies.

7 opmerkingen:

 1. Yep, de linker is mooier.De rechter oogt iets stijver door de rechte lijnen van de bloemen maar heeeeeik denk dat het een meisje prachtig zal staan hoor met een leuk shirt eronder of bolero erover.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze beide mooi maar inderdaad de linker mooier omdat bij de rechter de bloemen in 1 rechte lijn naar beneden lopen. Maar wat Zaanse zolder zegt, een bolero erover en het oogt al heel anders en misschien op het model dat het ook wel meevalt. Het model staat namelijk niet stil neem ik aan ;-)
  Toch knap werk, die mooie jurken!
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je weer 2 mooie jurkjes gemaakt. Ik begrijp wel wat je bedoelt inzake de 2de jurk en om dezelfde reden, vind ook ik de eerste iets leuker dan de 2de, maar, dat neemt toch niet weg dat de tweede jurk ook heel mooi is, hoor!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi,

  Mijn dochtertje van vijf, die toevallig net bij mijn computer komt kijken, vindt de jurken allebei mooi! Ik trouwens ook!

  Groetjes, Esseline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede morgen,
  Ik vind de jurken hartstikke mooi geworden.
  Heel veel succes met je werken in het nieuwe jaar.
  Groeten, Sella
  zie; http://sellategels2kunstwerken.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmmmmhah...ik vind hem toch wel erg mooi! Misschien moet je er even afstand van nemen! En na een paar dagen zeg je, ja, hij heeft toch wel wat!

  Dat gebeurd mij ook vaker!!

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lovely Froks for teen age girls and they should must look as beauty queen to wear this design. plz see my blog Body Armour.

  BeantwoordenVerwijderen